Producten
Facebook Fit4Vit

010-7630487

Info@fit4vit.nl 

Zijpe 14, 3086 HZ Rotterdam 


Kom in beweging! 


Met de producten van Fit4Vit wordt bewegen voor jong en oud weer een beleving.

De producten van Fit4Vit zijn ontwikkeld om meer plezier te beleven tijdens het bewegen.De producten van Fit4Vit kan u ondersteuning bieden om beweging te stimuleren.Dit wordt gedaan door het inzetten van virtuele- en videobeeld technieken. De getoonde beelden zijn herkenbaar en geven interactie. Dit zorgt ervoor dat bewegen fijn is en een plezierig en positief gevoel geeft.


De producten van Fit4Vit kunnen op verschillende manieren worden ingezet zoals: recreatief, competitief, therapeutisch, bij een lichamelijk beperking en/of geestelijk beperking. De producten kunnen dienen als zorgondersteunende producten voor de ouderen en gehandicaptenzorg. Fit4Vit spreekt dan ook graag haar kernwaarde uit beleef, beweeg & geniet!

Producten

Videofietsen hometrainer, motomed, duofiets

Move2

Videofietsen, -lopen, -roeien. 


Virtual fietsen, lopen, roeien voor ouderen. Move2 van Fit4Vit kan worden aangesloten op diverse fitnesappartuur zoals een hometrainer, motomed, trapfiets of duo-fiets, roeimachine etc.

Het gebruik van bewegende beelden zorgt ervoor dat cliënten uit revalidatiecentra, verzorgingshuizen, verpleeghuizen routes kunnen fietsen  uit eigen omgeving of van vroeger.  

"

Tovertafel

Verwonderen


Wilt u ook bewegen met onze interactieve tafel, muur of vloer. Bekijk dan eens onze verwonderproducten. Zo hebben wij een  verwonderTV, -muur, -vloer of - plafond. Om de verwonderproducten voor iedereen toegankelijk te maken hebben wij per doelgroep beweegpakketen beschikbaar.  Benieuwd naar de varianten? 

Krachtenplatform

Vast.Rehab


Op een unieke en nieuwe manier revalideren met behulp van virtual reality en biofeedback. 

Met het product Vast.rehab kan onder andere  balans, kracht, snelheid, cognitieve functie en geheugen getraind worden.  Metingen leggen de nulmeting vast, vanuit deze nulmeting wordt een oefenprogramma opgesteld. De apparaten van Vast.Rehab  werken met elastische weerstand. 

Senioren silent disco huren

Muziek 


Muziek kan van grote waarde zijn voor ouderen met een vorm van dementie. 

Wij bieden verschillende muziek mogelijkheden van een Jukebox met muziek tot een senioren silent disco.

Binnen de verschillende mogelijkheden kan er zelf gekozen worden naar welke muziek er geluisterd word. Muziek kan ervoor zorgen dat ouderen weer even terug in de tijd gaan. 

© Copyright. All Rights Reserved.

Contact

Adres: Zijpe 14, 3086HZ Rotterdam

The Netherlands

Email: info@fit4vit.nl

Phone: 0031 (0) 10 763 04 87