Over ons

010-7630487

Info@fit4vit.nl 

Zijpe 14, 3086 HZ Rotterdam 


Welkom, wij zijn Fit4Vit. 


Fit4Vit ook wel Fitness for Vitaliteit genoemd is een Rotterdams bedrijf. De oorsprong van het bedrijf ligt 15 jaar geleden bij ons moeder bedrijf Wiltraco. Wiltraco is een kenner op het gebied van het organiseren van sportevenementen en sportmaterialen verhuur. Door de veranderde markt en de opkomende vraag vanuit de zorg zijn wij het bedrijf Fit4Vit gestart gefocust op de zorgsector. Na veel onderzoek en testmomenten heben wij sinds 1 januari 2019 officieel de markt betreden en zien wij veel enthousiaste klanten voorbij komen. Wij werken met een klein gespecialiseerd team waardoor wij specialist zijn op het ontwikkelen van beleef en beweegspellen. Omdat wij veel waarde hechten aan de wensen van de klant, nemen wij graag de tijd voor u om passend aanbod te kunnen maken. 

Team Fit4Vit helpt u graag op weg! 


" Beweeg, Beleef & Geniet"


Stageplaatsen 

Fit4Vit werkt samen met Hogescholen om stageplaatsen aan te bieden.  Wij zijn ervan overtuigd dat wij studenten iets nieuws kunnen bij leren maar  zij ons ook nieuwe inzichten laten zijn.  


Opzoek naar een stageplaats?

Neem contact op via

info@fit4vit.nl 


We moeten onze tijd met wijsheid gebruiken


en ons er voortdurend van bewust blijven


dat het altijd het juiste moment is om goed te doen.


-- Nelson Mandela --

Neem contact met ons op! Voor vragen of bestellingen kunt u via onderstaande contactformulier of via de mail contact met ons opnemen.

Info@fit4vit.nl


 
 
 
 

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen volg ons via Facebook of LinkedIn

© Copyright. All Rights Reserved.

Contact

Adres: Zijpe 14, 3086HZ Rotterdam

The Netherlands

Email: info@fit4vit.nl

Phone: 0031 (0) 10 763 04 87