Over ons

WIE WE ZIJN


Fit4Vit een Rotterdamse onderneming die staat voor beweging en beleving. 


De apparatuur van Fit4Vit draag bij aan een actieve levensstijl voor zowel jong als oud. 

Onze producten kunnen ingezet worden in de zorg, bedrijfsleven, onderwijs maar ook in overheidsinstellingen. Tenslotte is ons doel om iedereen in beweging te krijgen.

Sinds 2019 zijn wij actief binnen de zorgsector met het aanbieden van eHealth. Fit4Vit draagt met haar producten bij aan de stijgende zorgvraag, toenemende zorgkosten en krappere arbeidsmarkt.


Eén van de belangrijkste factoren waar wij aan bij willen dragen is het behoud van zelfredzaamheid op hogere leeftijd en voor het onafhankelijk kunnen uitvoeren van dagelijkse taken zoals traplopen. Maar ook een positief effect heeft op spierkracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen, balans, risico op vallen en botbreuken maar ook het algemene welbevinden.


Stageplaatsen

Fit4Vit werkt samen met Hogescholen om stageplaatsen aan te bieden.  Wij zijn ervan overtuigd dat wij studenten iets nieuws kunnen bij leren maar  zij ons ook nieuwe inzichten laten zijn.  


Opzoek naar een stageplaats?

Neem contact op via

info@fit4vit.nl 

ONZE MISSIE


Wij willen onze krachten bundelen voor een positieve benadering van gezondheid met als uitgangspunt vitaliteit en een betekenisvol leven door bewegen en beleven.