Interactieve zandbak

Interactieve Zandbak

Onze geanimeerde sandbox is een leerzame interactieve. Gebruikers zullen ontdekken, creëren en leren door hun fantasie en onze augmented reality-sandbox te gebruiken.


Hoe het werkt: gebruikers zullen zand opstapelen en uitgraven, terwijl een interactieve sensor de veranderingen in het zand detecteert en de projectie zich dienovereenkomstig in realtime aanpast. Augmented reality-lagen zullen bergen, vlaktes en watermassa's maken en gebruikers leren over topografie en verschillende omgevingen. Dieren en objecten zullen reageren op de veranderingen. Deze interactieve zandbak op tafel is perfect voor scholen, musea, wetenschapscentra en meer!


De zandbak kan in vele formaten worden aangepast en al onze thema's zijn helder, opwindend en hebben verbeterde grafische afbeeldingen. We kunnen ook rechtstreeks met klanten samenwerken om een ​​thema aan te passen. Fit4Vit is toegewijd om ervoor te zorgen dat onze producten zijn ontworpen en geïnstalleerd voor een lange levensduur en gegarandeerd succes.